Partners
nlenes
 

Trifin Adviesgroep B.V. is een onafhankelijk financieel advieskantoor en werkt uitsluitend met goed opgeleide financieel adviseurs. Welk financieel product het ook betreft, onze gespecialiseerde adviseurs selecteren voor u het beste aanbod uit de markt. U wordt onafhankelijk, professioneel en optimaal afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden ondersteund.

     
           
 

Parbo Travel stelt zich al 40 jaar in dienst van de reiziger. Om dit mogelijk te maken hebben wij ons gespecialiseerd in reizen over de hele wereld. Ons enthousiast team van professionals staat altijd klaar om U te voorzien van uitstekend service en advies over bestemmingen wereldwijd.

     
           
 

Een heel bijzonder en waardevol gebied in Suriname is Galibi. Galibi is bijzonder te noemen, omdat het al jaren de thuishaven is van de inheemse indianen. Tijdens deze Galibi tour met verblijf op Christiaankondre krijgt u uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met de cultuur van deze gastvrije bevolking.

     
           
 

Bestel heel makkelijk de producten van Sheado (spreek uit sjeedoo). Bezoek de Sheado Natural Hair Spa & Salon voor onze consultaties, producten, en treatments! 

   
           

 

Op deTaartenMakelaar tref je verschillende bakkers die diverse lekkernijen vanuit de Surinaamse keuken kunnen bereiden. Bekijk hier snel bij welke bakkers je Fiadoe, bojo, maisena koekjes of Eksi koekoe kunt bestellen.

   
           

Club Pramisi

 

Club Pramisi staat voor een multiculturele organisatie waarbij een ieder zichzelf kan zijn. De intentie is om mensen kennis te laten maken met onze veelzijdigheid. Pramisi is een belofte die aan iedereen waargemaakt kan worden!

   
           

De Molenwijk

 

Postbus 16188
2500 BD Den Haag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://demolenwijk.nl
 
   
           

DJ.Sancho

 

The One & Only DJ With Style To Make You Smile

Telefoon: +597-852-7564
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Find us on Facebook : DJSANCHO SURINAME
Follow us on Twitter :https://twitter.com/#!/djsanchosurinam

   

Verkoopadressen

 

Reena Reizen Anton de Komplein 166, 1102 DR Amsterdam 020 451 0401

 

Ontvang direct een melding van onze laatste reizen en aanbiedingen.
 

06-10 119493

+32 468 332 332

  Direct boeken of reserveren    

Veilig betalen     

 

KVK 67961398 | BTW. NL197721564B01| IBAN: NL 98 INGB0007269473 .