REIS MEE MET

Reisactiviteiten opgeschort!

Beste klant,

Vanwege de pandemie die ontstaan is rondom Covid-19 hebben wij besloten om onze reisactiviteiten per heden op te schorten. Dit jaar blijven wij thuis!

 

Vanuit uw luie stoel kunt u nog wel de PSA bij ons aanvragen. Wacht niet totdat vliegen weer mogelijk is!
Houd onze website in de gaten voor alternatieve activiteiten (spannend!!). 

Voor nu: stay safe, hou liever 2 meter afstand en let goed op u zelf!

PAUL DOET HET WEER!!

Lloret de Mar

Lloret de Mar is één van de meest bekende kuststadjes van de Costa Brava. In de herfstvakantie lijkt het wel alsof half Nederland er is! Wil je dit ook een keer meemaken? Dat kan, maar nu even niet! Hou onze website in de gaten voor mogelijke hervatting reisactiviteiten.

Wie is Paul?

Hallo, ik ben Paul. 
Ruim 40 jaar geleden vertrok ik uit Suriname om in Nederland mij verder te ontwikkelen. Echter niet in de schoolbanken, maar door hard werken. Ik kwam via de toneelvereniging in de amusementswereld terecht en heb vele talentenshows georganiseerd. Mijn faam ontstond meer door de pendeldienst Nederland-Parijs v.v. Veel Surinamers die vanaf Cayenne vlogen naar Europa zijn door mij vervoerd. Toen nog onder de naam Paul's Travel Service.

In de jaren '90 ging ik terug naar Suriname om daar Hotel Bar Dancing Lambada te managen. Door de vele soulparty's werd ook dit een bekende hotspot in Paramaribo. Verhuurbedrijf Lambada ontstond al snel om stoelen, tenten voor feesten te verhuren, maar ook witgoed.

Vanaf 2003 ben ik terug in Nederland en is het een tijd stil rondom mij geweest. Paul Doet Het Weer bestaat sinds 2011 omdat ik van reizen hou en het mogelijk wil maken voor iedereen om ook eens op vakantie te gaan.

Onze service is "net effe anders". Wie mij kent, weet dat ik nooit stil zit. Dus hou de website in de gaten......

Heeft u vragen?
U kunt ons ook bereiken via

Telefoon +31681830469

Whatsapp +31610119493 of

mail naar info@pauldoethetweer.nl

 

Volg ons

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

KvK.nr. 6796138

BTWid NL002180814B18

IBAN NL98 INGB 0007269473

© PaulDoetHetWeer!! Proudly created with Wix.com